torstai 14. kesäkuuta 2012

Mistä tunnet sä fenkolin..

On kyllä mukavaa jakaa yhtä aikaa ajatuksia ja puuhastella yhteisen tavoitteen eteen. Elinan kanssa perattiin punajuuripenkki, josta hieman runsaalla kylvöllä riitti vielä toiseen penkkiin ja naapurillekin annettavaksi.


 

Punajuuripenkki ennen ja jälkeen..


Ensimmäiset omat pinaatit!


Pinaatit eivät näytä yhtään kurjilta, vaikka napsin isoimmat lehdet pois. 


Innostuin myös hakemaan metsästä orvokeita, lemmikkejä, metsämansikoita ja jotain ennestään tuntematonta kukkasta, josta laitan kuvaa, jos on siirrosta selvinnyt hengissä. 

Mahtimansikka tuloillaan..

Olen innostunut maalailemaan kiviä kukkapenkkiä reunustamaan. Erityisesti lapset ovat ihastuksissaan ja kylläpä joku vanhempikin henkilö on niitä pysähtynyt katsomaan. Melkoisen koukuttavaa puuhaa ja lisää on tulossa.Kaverukset peruna ja härkäpapu. Kilpakasvu alkoi nyt..

Öö.. fenkoli?

Istutin punajuuripenkin päähän fenkolia. Kovasti on vaan rikkaruohoa kasvanut. Nyt kun noista ruoholta näyttävistä sirkkalehdistä on vähän päästy eteenpäin, voisin veikata, että fenkolihan se siellä. Tietääkö kaikki viljelijät muka aina, miltä niiden rehut näyttää? Enhän mä ole ainoa, joka on vähän kitkenyt omia kylvöksiään rikkaruohoina? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti